Meer weten over ons aanbod
of wilt u een eigen ontwerp
laten vervaardigen?
Wij helpen u graag verder!

natuursteen monumenten

Werkwijze

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij even een folder kunnen opsturen. Begrijpelijk, maar als mensen zich gewoon willen oriënteren kunnen ze veel beter naar een begraafplaats gaan om daar rond te kijken. Dit geeft een veel eerlijker beeld van de verschillende soorten materialen en monumenten, dan in een showroom waar elke dag de monumenten netjes afgestoft worden.

Op de begraafplaatsen kan je goed zien wat er allemaal mogelijk is en welk model, materiaal en teksten je aanspreekt. Ook is het mogelijk een eigen monument te laten maken. Samen kan er gekeken worden wat iemand graag wil en of het technisch gezien ook mogelijk is.

Er komt ontzettend veel kijken bij de keuze van een monument zoals regelgeving m.b.t. maatvoering, vergunning, voor- en nadelen van de diverse materiaalsoorten en nog veel meer. Wij vinden het daarom erg belangrijk dat klanten van tevoren goed worden voorgelicht.

Dit kan het beste en makkelijkste in een gesprek op de zaak in Grootegast of desgewenst bij u thuis.

Het allerbelangrijkste is dat u de tijd neemt. Er is niemand die beslist wanneer er een monument moet staan behalve u zelf. Wij krijgen regelmatig de indruk dat mensen een soort van druk voelen om iets te moeten, omdat er nog geen grafbedekking is.

U moet er zelf aan toe zijn, en als u er aan toe bent willen wij graag met u kijken naar een passend en waardig monument voor u dierbare.

Adres Rondweg 17
9861 GK Grootegast
0594 - 614 637
info@natuursteenwesterkwartier.nl
Openingstijden Ma t/m Vrij: 08.00-17.00uur
Za: alleen op afspraak
Zo: gesloten
Bel mij terug