Laat uw eigen ontwerp op
vakkundige wijze vervaardigden
tot een prachtig monument van
hoogwaardig natuursteen.

natuursteen monumenten

Urnstenen Zuidhorn

Natuursteen Westerkwartier is de specialist in urnstenen in Zuidhorn. Wij maken al jaren unieke urnstenen uit hoogwaardig natuursteen. U kunt kiezen uit onze vaste collectie, maar wij maken ook urnstenen op maat. Een urnsteen is tenslotte ontzettend persoonlijk, dus we willen u alle mogelijkheden bieden.

Natuursteen Westerkwartier nabij Zuidhorn maakt urnstenen op maat

Het gebeurt steeds vaker dat na een crematie de urn wordt bijgezet op een begraafplaats. U kunt deze urn laten afdekken met een urnsteen. Zo wordt er een gedenkmonument gecreëerd ter ere van uw dierbare.

Omdat een urnsteen erg persoonlijk is maakt Natuursteen Westerkwartier nabij Zuidhorn deze op maat. U kunt zelf bepalen hoe de urnsteen eruit komt te zien. Heeft u zelf een ontwerp gemaakt? Dan werken we deze voor u uit. Kiest u liever een urnsteen uit onze collectie? Binnen ons assortiment vindt u vast een urnsteen die past bij uw wensen.

We kunnen de urnsteen extra persoonlijk maken door deze te voorzien van gravures. Met een lasermachine kunnen we teksten en afbeeldingen plaatsen op de urnsteen. Uiteraard bepaald u volledig zelf wat er op de steen wordt gegraveerd.

Voor hoogwaardige urnstenen in Zuidhorn

Als ervaren natuursteenspecialist werken wij met vakmensen en professionele machines. Ook hechten we veel waarde aan kwaliteit. Wij werken dan ook alleen met hoogwaardig natuursteen. Natuursteen dat jaren meegaat. De urnstenen van Natuursteen Westerkwartier nabij Zuidhorn zijn dan ook duurzaam en sterk, zij gaan jaren mee.

Natuursteen is verkrijgbaar in verschillende soorten en verschillende kleuren. Onze medewerkers laten u graag de verschillen zien in onze werkplaats nabij Zuidhorn.

Adres Rondweg 17
9861 GK Grootegast
0594 - 614 637
info@natuursteenwesterkwartier.nl
Openingstijden Ma t/m Vrij: 08.00-17.00uur
Za: alleen op afspraak
Zo: gesloten
Bel mij terug