Urnstenen Surhuisterveen

Urnstenen Surhuisterveen


Voor een specialist in graf- en urnstenen gaat u naar Natuursteen Westerkwartier nabij Surhuisterveen. Wij werken jaren met het prachtige materiaal natuursteen, dat wij veelal verwerken tot gedenkmonumenten. Voor unieke en persoonlijke urnstenen bent u bij ons aan het juiste adres.

urnmonument 1
accessoire motorfiets

Voor unieke urnstenen in Surhuisterveen


Natuursteen Westerkwartier nabij Surhuisterveen begeleidt u bij het verwezenlijken van het gewenste monument. U heeft natuurlijk al genoeg aan uw hoofd, dus wij helpen u zo goed mogelijk. We vernemen graag wat uw wensen zijn en bespreken vervolgens de mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit verschillende steensoorten, vormen, kleuren en afwerking. U kunt ook zelf een ontwerp aanleveren als u dat heeft. Wij werken deze dan voor u uit.

We kunnen de urnsteen extra persoonlijk maken door deze te graveren. U kunt bijvoorbeeld een tekst, symbool of afbeelding laten plaatsen. Wij werken hiervoor met een moderne lasermachine, die alles mogelijk maakt.

Onze medewerkers in Surhuisterveen adviseren u graag over urnstenen


Urnstenen worden gemaakt van natuursteen, omdat dit materiaal erg sterk en duurzaam is. Het kan tegen een stootje en gaat dus jaren mee. Zoals gezegd kunt u kiezen uit verschillende steensoorten en kleuren. Onze specialisten in Surhuisterveen kunnen u adviseren over welke type natuursteen en welke kleur geschikt zijn.

Als u een keuze heeft gemaakt gaan onze specialisten aan de slag met de urnsteen. In onze werkplaats nabij Surhuisterveen werken we met professionele machines om het natuursteen nauwkeurig te bewerken. Als de urnsteen klaar is, wordt deze zorgvuldig door Natuursteen Westerkwartier geleverd.

zandstralen
Brochure aanvragen
Brochure
aanvragen