Laat uw eigen ontwerp op
vakkundige wijze vervaardigden
tot een prachtig monument van
hoogwaardig natuursteen.

natuursteen monumenten

Urnstenen Roden

Voor gepersonaliseerde urnstenen in Roden gaat u naar Natuursteen Westerkwartier. We zijn een bedrijf gespecialiseerd in het verwerken van natuursteen tot onder andere urstenen. We kunnen u adviseren over verschillende soorten natuursteen, verschillende soorten urnstenen en eventuele gravures. Alles is mogelijk bij Natuursteen Westerkwartier en wij maken altijd een urnsteen die past bij de wensen van de klant.

Voor verschillende soorten urnstenen in Roden

Voor urnstenen wordt veelal natuursteen gebruikt. Als natuursteenspecialist is Natuursteen Westerkwartier nabij Roden zeer ervaren in het maken van urnstenen. Natuursteen is sterk, duurzaam en UV-bestendig. Het materiaal is verkrijgbaar in verschillende soorten en verschillende kleuren. U kunt in onze werkplek de materialen bekijken, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Binnen onze collectie vindt u verschillende soorten urnstenen in verschillende vormen, maten en stijlen. Van klassiek tot modern, bij Natuursteen Westerkwartier vindt u een passende steen voor uw dierbare. Wilt u echt een unieke urnsteen plaatsen? Wij doen ook maatwerk. U kunt dan ook een eigen ontwerp aanleveren die wij voor u uitwerken tot een prachtige ursteen.

Natuursteen Westerkwartier nabij Roden maakt urnstenen persoonlijk

Om de ursteen nog persoonlijker te maken kunnen we teksten en afbeeldingen graveren in de steen. Dit doen we met een  CNC gestuurde lasertechniek. Deze techniek maakt het mogelijk om natuursteen, maar ook glas, rvs, hout en kunststof te voorzien van gravures. Uiteraard kunt u zelf aangeven wat u op de grafsteen geschreven of getekend wil hebben, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook met accessoires kunt u de grafsteen personaliseren. Deze accessoires koopt u ook bij Natuursteen Westerkwartier nabij Roden.

Adres Rondweg 17
9861 GK Grootegast
0594 - 614 637
info@natuursteenwesterkwartier.nl
Openingstijden Ma t/m Vrij: 08.00-17.00uur
Za: alleen op afspraak
Zo: gesloten
Bel mij terug