Laat uw eigen ontwerp op
vakkundige wijze vervaardigden
tot een prachtig monument van
hoogwaardig natuursteen.

natuursteen monumenten

Urnstenen Marum

Natuursteen Westerkwartier nabij Marum is gespecialiseerd in het bewerken van natuursteen en maakt onder andere urnstenen. Wij zitten jaren in het vak en weten precies hoe we natuursteen verwerken tot een unieke en gepersonaliseerde urnsteen, die voldoet aan uw wensen en eisen.

Gepersonaliseerde urnstenen in Marum

Een unrsteen wordt bijgezet op de begraafplaats om de urn af te dekken. Zo vormt de urnsteen onderdeel van de plek waar u als nabestaande de overleden dierbare kan herdenken. Een urnsteen is dus erg persoonlijk en wij doen er dan ook alles aan om een urnsteen te creëren die past bij uw wensen. Zo maken wij urnstenen op maat en kunt u eventueel zelf een ontwerp aanleveren. Deze werken wij graag voor u uit.

Wij kunnen urnstenen extra persoonlijk maken door gravures te plaatsen. U kunt zelf bepalen wat voor tekst, symbool of afbeelding u wilt laten graveren. Wij werken met een moderne lasermachine, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

Urnstenen in Marum van sterk natuursteen

Urnstenen worden gemaakt van natuursteen. Natuursteen is namelijk een sterk en duurzaam materiaal, dat tevens bestand is tegen UV-straling. Als natuursteenspecialist kan Natuursteen Westerkwartier nabij Marum de steen perfect bewerken. Wij beschikken over de nieuwste machines en werken met ervaren vakmensen die ervoor zorgen dat de vorm en afwerking volledige zijn afgestemd op uw wensen. Naast vorm en afwerking kunt u kiezen voor een bepaalde kleur en soort natuursteen. Uiteraard adviseren onze specialisten in Marum u graag over deze elementen, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Adres Rondweg 17
9861 GK Grootegast
0594 - 614 637
info@natuursteenwesterkwartier.nl
Openingstijden Ma t/m Vrij: 08.00-17.00uur
Za: alleen op afspraak
Zo: gesloten
Bel mij terug