Urnstenen Leek

Urnstenen Leek


U bent bij Natuursteen Westerkwartier in Leek aan het juiste adres voor gepersonaliseerde grafstenen en urnstenen. Als specialist in natuursteen kunnen we natuursteen verwerken tot verschillende soorten graf- en urnstenen. Hiervoor kunt u een eigen ontwerp aanleveren, maar wij kunnen uiteraard ook een ontwerp maken. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Natuursteen Westerkwartier in Leek.

accessoire
zandstralen

Voor urnstenen in Leek met een eigen karakter

Met een urnsteen wordt de urn afgedekt op de begraafplaats. Een urnsteen creëert een gedenkmonument waar u uw dierbare mee eert. Veel mensen hebben dan ook een sterke persoonlijke voorkeur als het gaat om het type urnsteen. Zo is er keuze uit verschillende soorten natuursteen, vormen, maten en kleuren. Omdat een urnsteen heel persoonlijk is, biedt Natuursteen Westerkwartier nabij Leek een breed assortiment aan urnstenen. U kunt echter ook een urnsteen op maat laten maken, omdat het helemaal eigen te maken. Wij werken u ideeën graag uit tot een unieke, gepersonaliseerde urnsteen.

Natuursteen Westerkwartier nabij Leek is dé specialist in urnstenen


Urstenen worden veelal gemaakt van natuursteen, omdat natuursteen een zeer sterk materiaal is. Het gaat jaren mee en kan tegen een stootje. Wat natuurlijk gewenst is, aangezien urnstenen weer en wind moeten weerstaan.

Natuursteen Westerkwartier is zeer ervaren in het bewerken van natuursteen. Wij beschikken dan ook over een grote werkplaats nabij Leek voorzien van het nodige apparatuur. Een veel gebruikte machine is de lasermachine, waarmee we urnstenen kunnen voorzien van gravures. Zo kunnen we teksten en tekeningen graveren, wat de urnsteen extra persoonlijk maakt.

urnmonument 1
Brochure aanvragen
Brochure
aanvragen