Laat uw eigen ontwerp op
vakkundige wijze vervaardigden
tot een prachtig monument van
hoogwaardig natuursteen.

natuursteen monumenten

Urnstenen Hoogkerk

Bij Natuursteen Westerkwartier nabij Hoogkerk bent u aan het juiste adres voor mooie en unieke urnstenen. Natuursteen Westerkwartier heeft jaren ervaring met natuursteen en weet precies hoe het sterke materiaal moet worden verwerkt tot een urnsteen. Wat u ook wilt, wij maken een urnsteen die volledig past bij uw wensen!

Gepersonaliseerde urnstenen in Hoogkerk

Een urnsteen is een onderdeel van een gedenkmonument. Urnstenen worden namelijk geplaatst op een begraafplaats om de urn af te dekken. Wij begrijpen dat het uitkiezen van een urnsteen erg moeilijk is in deze zware tijden. Daarom begeleiden we u in het proces. We vernemen graag wat u wensen zijn en dragen op basis hiervan verschillende opties aan. We helpen u bij het maken van de keuze voor de vorm, maat en kleur van de urnsteen.

Weet u precies wat u wilt? U kunt ook zelf een ontwerp maken voor de urnsteen. Ook kunt u de urnsteen een eigen karakter geven door gravures te laten plaatsen. Natuursteen Westerkwartier nabij Hoogkerk beschikt namelijk over een moderne lasermachine. Hiermee kunnen we urmstenen voorzien van tekst, symbolen,

Natuursteen Westerkwartier nabij Hoogkerk is gespecialiseerd in urnstenen

Vanuit de werkplaats nabij Hoogkerk bewerken de specialisten van Natuursteen Westerkwartier verschillende soorten natuursteen tot onder andere urnstenen. Natuursteen wordt hiervoor gebruikt omdat het een sterk materiaal is dat jaren mee gaat.

Natuursteen is verkrijgbaar in verschillende soorten. We laten u graag de verschillende soorten zien in onze werkplaats nabij Hoogkerk. U kunt kiezen uit één soort, maar we kunnen uiteraard verschillende soorten natuursteen gebruiken zodat er een mooie combinatie ontstaat.

Adres Rondweg 17
9861 GK Grootegast
0594 - 614 637
info@natuursteenwesterkwartier.nl
Openingstijden Ma t/m Vrij: 08.00-17.00uur
Za: alleen op afspraak
Zo: gesloten
Bel mij terug