Laat uw eigen ontwerp op
vakkundige wijze vervaardigden
tot een prachtig monument van
hoogwaardig natuursteen.

natuursteen monumenten

Urnstenen Haren

Zoals de naam zegt is Natuursteen Westerkwartier nabij Haren gespecialiseerd in natuursteen en daarom ook in graf- en urnstenen. Het maken van gedenkstenen is dan ook onze voornaamste activiteit. Omdat we jaren in het vak zien weten we hoe we uw wensen vertalen in een mooi en unieke graf- of urnsteen.

Prachtige urnstenen in Haren

Het rouwproces is zwaar en zo ook het uitzoeken van een urnsteen. Wij helpen u dan ook graag hierbij. We beginnen dan ook altijd met een ongedwongen gesprek waar we uw wensen en eisen bespreken. Op basis hiervan dragen we verschillende opties aan. We kunnen urnstenen leveren uit onze vaste collectie, maar we doen ook maatwerk. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf ook een ontwerp aanleveren. Dit maakt de urnsteen extra speciaal.

Wat urnstenen ook speciaal en uniek maakt zijn gravures. Zo kunt u teksten, symbolen en/of afbeeldingen laten graveren. Wij graveren met een speciale lasermachine. Uiteraard bepaald u volledig zelf wat wordt gegraveerd.

Onze specialisten in Haren adviseren u graag over urnstenen

Natuursteen is zeer geschikt voor grafmonumenten, omdat het een sterk en duurzaam materiaal is. Het gaat jaren mee en kan regen, wind en zon weerstaan.

Natuursteen is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij laten op onze werkplaats nabij Haren de verschillende natuursteensoorten graag zien zodat u de juiste keuze kunt maken. Uiteraard kunnen we ook verschillende soorten gebruiken voor de urnsteen.

Wilt u weten wat Natuursteen Westerkwartier voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers in Haren. Zij informeren u graag!

Adres Rondweg 17
9861 GK Grootegast
0594 - 614 637
info@natuursteenwesterkwartier.nl
Openingstijden Ma t/m Vrij: 08.00-17.00uur
Za: alleen op afspraak
Zo: gesloten
Bel mij terug