Urnstenen Groningen

Urnstenen Groningen


Natuursteen Westerkwartier in Groningen is als natuursteenspecialist zeer ervaren in het maken van grafstenen en urnstenen. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten urnstenen, maar we maken ook urnstenen op maat. U kunt dus uw eigen ontwerp aandragen, die wij vervolgens voor u uitwerken. Alles is mogelijk bij Natuursteen Westerkwartier in Groningen.

accessoire
Accessoires

Urnstenen in Groningen van hoogwaardig natuursteen


Een urnsteen is een kleine gedenksteen die de urn afdekt. Deze wordt bijgezet op een begraafplaats als een gedenkmonument. Er wordt steeds meer gekozen voor crematies en zo wordt de vraag naar urnstenen steeds groter. Natuursteen Westerkwartier in Groningen biedt een brede collectie aan urnstenen, maar zoals gezegd kunt u ook een urnsteen op maat laten maken.

Net als grafstenen worden urstenen vooral gemaakt van natuursteen. Natuursteen is namelijk een sterk en duurzaam materiaal. Daarnaast is het materiaal UV bestendig. Deze eigenschappen maken dat natuursteen jaren meegaat. Natuursteen is verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren. Onze medewerkers informeren u hier graag over.

Voor gepersonaliseerde urnstenen in Groningen


Natuursteen Westerkwartier zit jaren in het vak en wij weten dan ook precies hoe we hoogwaardig natuursteen verwerken tot een prachtige urnsteen. We werken volgens de nieuwste technieken en met moderne apparatuur. Details voegen we toe met een speciale lasermachine. Hiermee kunnen we gewenste tekeningen en teksten graveren. Ook hiervoor kunt u zelf een ontwerp aandragen.

Naast gravures kunt u de urnsteen personaliseren met accessoires. Denk bijvoorbeeld aan vazen, beelden, lantaarns of ornamenten die het gedenkmoment extra persoonlijk maakt.

urnmonument 1
Brochure aanvragen
Brochure
aanvragen