Laat uw eigen ontwerp op
vakkundige wijze vervaardigden
tot een prachtig monument van
hoogwaardig natuursteen.

natuursteen monumenten

Urnstenen Drachten

Natuursteen Westerkwartier nabij Drachten is als natuursteenspecialist zeer ervaren met het maken van grafstenen en urnstenen. Graf- en urnstenen hebben een speciale betekenis, dus het is belangrijk dat wij inspelen op de wensen van de klant. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos bij Natuursteen Westerkwartier nabij Drachten.

Natuursteen Westerkwartier nabij Drachten voor urnstenen op maat

Een urnsteen is een gedenksteen die de urn afdekt op de begraafplaats. De urnsteen is dus een belangrijk onderdeel van het gedenkmonument. Bij Natuursteen Westerkwartier nabij Drachten is het dan ook mogelijk de urnsteen op maat te laten maken. U kunt bijvoorbeeld zelf een ontwerp aanleveren. Een op maat gemaakt urnsteen is uniek en extra persoonlijk.

Heeft u geen ontwerp, dan kunnen onze specialisten op basis van uw wensen een ontwerp maken. U kunt vervolgens zelf kiezen voor het type natuursteen, de vorm, grootte, kleur en afwerking van de urn. Uiteraard kunt u ook een urnsteen kiezen uit onze vaste collectie.

Voor sterke en karakteristieke urnstenen in Drachten

Omdat urnstenen jarenlang letterlijk in weer en wind moeten staan worden ze veelal gemaakt van natuursteen. Natuursteen is ontzettend sterk en erg duurzaam.

Het bewerken van natuursteen is een specialistische klus. Een klus die Natuursteen Westerkwartier nabij Drachten graag voor u klaart! Wij beschikken over verschillende machines, waarmee we urnstenen bewerken en afwerken. Een van de machines die we vaak gebruiken is de lasermachine. Hiermee kunnen we teksten en afbeeldingen graveren op urnstenen. Dit maakt de urnsteen extra persoonlijk.

Adres Rondweg 17
9861 GK Grootegast
0594 - 614 637
info@natuursteenwesterkwartier.nl
Openingstijden Ma t/m Vrij: 08.00-17.00uur
Za: alleen op afspraak
Zo: gesloten
Bel mij terug