Laat uw eigen ontwerp op
vakkundige wijze vervaardigden
tot een prachtig monument van
hoogwaardig natuursteen.

natuursteen monumenten

Urnstenen Buitenpost

Voor unieke en duurzame urnstenen gaat u naar Natuursteen Westerkwartier, een natuursteenspecialist nabij Buitenpost. Wij maken verschillende producten uit natuursteen, waaronder grafstenen en urnstenen. Alles is mogelijk bij Natuursteen Westerkwartier en wij maken altijd een urnsteen die past bij de wensen van de klant.

Natuursteen Westerkwartier uit Buitenpost maakt urnstenen persoonlijk

Omdat het uitzoeken van een urnsteen een lastige klus is in een zware tijd, begeleiden wij u in het proces. We adviseren u op basis van uw wensen en dragen opties aan. Zo kunt u kiezen uit verschillende soorten natuursteen, verschillende kleuren en verschillende vormen. Wij kunnen de verschillende mogelijkheden laten zien in onze werkplaats nabij Buitenpost.

Heeft u zelf een ontwerp gemaakt voor de urnsteen? Dan werken we deze graag voor u uit. Heeft u geen ontwerp, maar wilt u wel iets eigens toevoegen? Dan kunt u gravures laten aanbrengen. Wij kunnen bijvoorbeeld teksten, symbolen of afbeeldingen plaatsen met behulp van een lasermachine. Ook kunt u accessoires toevoegen aan het gedenkmonument. Natuursteen Westerkwartier nabij Buitenpost verkoopt ook accessoires als vazen, lantaarns of beelden gemaakt van natuursteen. Met gravures en/of accessoires wordt de urnsteen extra persoonlijk.

Voor duurzame urnstenen in Buitenpost

Omdat natuursteen een sterk materiaal is wordt het vaak gebruikt voor gedenkmonumenten zoals urnstenen. Natuursteen kan tegen een stootje en gaat jaren mee. Dit is natuurlijk gewenst aangezien een urnsteen letterlijk weer en wind moet doorstaan. Zoals gezegd is natuursteen verkrijgbaar in verschillende soorten. Onze specialisten kunnen u hierover adviseren.

Adres Rondweg 17
9861 GK Grootegast
0594 - 614 637
info@natuursteenwesterkwartier.nl
Openingstijden Ma t/m Vrij: 08.00-17.00uur
Za: alleen op afspraak
Zo: gesloten
Bel mij terug