Urnstenen Assen

Urnstenen Assen


Bent u op zoek naar bedrijf nabij Assen dat een brede collectie aan urnstenen biedt? Ga eens langs bij Natuursteen Westerkwartier in Grootegast, vlakbij Assen. Natuursteen Westerkwartier is gespecialiseerd in het bewerken van natuursteen tot onder andere graf- en urnstenen.

accessoire
zandstralen

Natuursteen Westerkwartier voor unieke urnstenen in Assen


Wilt u de urn veilig bijzetten op een begraafplaats? Urnstenen zijn gemaakt om urnen af te dekken. Urnstenen worden net als grafstenen vaak gemaakt van natuursteen. Als natuursteenspecialist verkoopt Natuursteen Westerkwartier dan ook prachtige, eventueel op maat gemaakte urnstenen. Zo kunt u zelf bepalen hoe de urnsteen eruit komt te zien en u kunt zelfs een eigen ontwerp aandragen.
Natuurlijk kunt u ook gewoon een mooie urnsteen kiezen uit onze collectie. Wij bieden een breed assortiment aan urnstenen, die u eventueel kunt laten graveren met een mooie spreuk, een tekst of zelf een afbeelding. Dit doen wij met een speciale lasermachine, die alle soorten gravures mogelijk maakt.

Urnstenen in Assen van sterk natuursteen


Zoals gezegd worden urnstenen gemaakt van natuursteen. Natuursteen is namelijk een sterk materiaal. Het is bestand tegen UV-straling en kan tegen een stootje. Dit maakt een urnsteen van natuursteen erg duurzaam. Natuursteen is verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Uiteraard kunt u alle opties bekijken bij onze werkplek in Assen. Onze specialisten informeren u graag hierover.

Vanuit onze werkplek in Assen bewerken we het natuursteen tot onder andere urnstenen. Wij werken met ervaren specialisten, moderne machines en hoogwaardig natuursteen om u de beste kwaliteit te kunnen bieden. Wilt u weten wat Natuursteen Westerkwartier nabij Assen voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

urnmonument 1
Brochure aanvragen
Brochure
aanvragen