Meer weten over ons aanbod
of wilt u een eigen ontwerp
laten vervaardigen?
Wij helpen u graag verder!

natuursteen monumenten

Geschiedenis

over Natuursteen WesterkwartierMet mijn achtergrond in de interieurbouw, richtte ik in 2006 mijn eigen bedrijf Multi-Ets op, waaronder ik inmiddels al tien jaar mijn kennis en ervaring deel. Met de aanschaf van een grootformaat lasermachine begonnen de werkzaamheden in lasergraveren voor de particuliere en zakelijke markt. In de loop der jaren groeide de klantenkring gestaag. Nog altijd weten de steenhouwerijen uit de 3 noordelijke provincies Multi-Ets te vinden voor laserwerk. Zodoende ben ik in aanraking gekomen met natuursteen. Steeds vaker ontving ik aanvragen vanuit de particuliere markt voor het leveren van monumenten. Uiteindelijk werd de eenmanszaak Natuursteen Westerkwartier in het leven geroepen.

Werkwijze

Natuursteen Westerkwartier is inmiddels gegroeid tot een VOF. Bij ons zijn de communicatielijnen kort en duidelijk. Vanaf het eerste contactmoment heeft u een vast aanspreekpunt gedurende het traject. Alle werkzaamheden worden op eigen terrein uitgevoerd. Denk hierbij aan assembleren, zandstralen van teksten, lasergraveren et cetera. Voor het vakkundig plaatsen van grote monumenten op begraafplaatsen, maakt Natuursteen Westerkwartier gebruik van twee gespecialiseerde stelbedrijven. Het plaatsen van kleinere monumenten nemen wij zelf onder onze hoede. Wellicht vind u het perfecte monument in het standaardaanbod, maar u kunt ook uw eigen ontwerp laten produceren. Naast normale granietsoorten heeft u ook keuze uit de materialen glas, RVS, cortenstaal, hardsteen, acrylaat, versteend hout et cetera. Of maak gebruik van een combinatie van materialen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Buitenom alle werkzaamheden omtrent grafwerk leveren wij tevens zaken ten behoeve van de (interieur) bouw, onder andere hardstenen dorpels, vensterbanken en bladen.  

De “doe maar gewoon” mentaliteit maakt van Natuursteen Westerkwartier een laagdrempelig bedrijf. Iedereen is welkom om geheel vrijblijvend naar binnen te lopen voor meer informatie of een bakje koffie. Om er van zeker te zijn dat wij tijd voor u hebben is het verstandig om even van te voren een afspraak te maken.

Over Johan Hofman, de oprichter van Natuursteen Westerkwartier

Mijn naam is Johan Hofman van het bouwjaar 1974. Geboren en getogen in Grootegast waar ik nog steeds met veel plezier met mijn vrouw en kinderen woon. In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij de brandweer, inmiddels alweer 15 jaar. Daarnaast mag ik graag bij de jeugd voetbal kijken en als het even kan motorrijden.

Adres Rondweg 17
9861 GK Grootegast
0594 - 614 637
info@natuursteenwesterkwartier.nl
Openingstijden Ma t/m Vrij: 08.00-17.00uur
Za: alleen op afspraak
Zo: gesloten
Bel mij terug