Bescherm uw nieuwe natuursteen
monument tegen weersinvloeden.
Door te impregneren voorkomt u
vochtplekken en slijtage.

natuursteen monumenten

Onderhoud monument

Natuursteen is in principe prima geschikt voor buitentoepassingen. Echter als je het onder een microscoop gaat bekijken is het oppervlak helemaal niet dicht. Daarom adviseren wij u om uw natuursteen monument door mij te laten impregneren als preventief onderhoud. Tijdens het impregneren dringt het middel zich in de steen tot onder de oppervlakte. Dit verhindert het indringen van water, vetten en olie. Uw monument is hierdoor veel beter beschermd tegen weersinvloeden.

Voor het behandelen van uw natuursteen monument gebruiken we een speciale coating. Deze coating is uiteraard transparant en heeft als voordeel dat de steen veel langer schoon blijft en beter waterafstotend is. Een bijkomend voordeel is ook dat de met verf ingekleurde teksten veel langer goed blijven.

Als u kiest voor deze speciale behandeling krijgt u een onderhoudskit (spuitbus, navulling en doekje) t.w.v. €38,50 er gratis bij. Deze onderhoudskit is voldoende voor 1 tot 2 jaar (afhankelijk van de grootte van het monument).

Vraag gerust naar de mogelijkheden en kosten van deze speciale coating.

onderhoud1
Er zijn 1 afbeeldingen beschikbaar.
onderhoud2
Er zijn 1 afbeeldingen beschikbaar.

Het verdichtende effect van het impregneermiddel vergemakkelijkt het schoonmaken van de oppervlakte van het monument. Als aanvulling op het preventieve onderhoud dient u het monument ook schoon te houden. Wij leveren ons eigen schoonmaakmiddel voor het schoonhouden van gepolijste en gladgeschuurde monumenten. Dit middel verwijdert vervuiling van de oppervlakte. Bij regelmatig gebruik wordt de oppervlakte steeds schoner en meer vuil- en waterafstotend. Het schoonmaken wordt hierdoor nog makkelijker.

Bij aankoop van ons schoonmaakmiddel ontvangt u een spuitbus, navulling en schoonmaakdoekje. De navulling is ook los bij ons te bestellen. Kortom, bij Natuursteen Westerkwartier krijgt u alles wat nodig is voor het perfect onderhouden van uw monument.

Neem gerust contact op voor informatie over de werkwijze en kosten.

Adres Rondweg 17
9861 GK Grootegast
0594 - 614 637
info@natuursteenwesterkwartier.nl
Openingstijden Ma t/m Vrij: 08.00-17.00uur
Za: alleen op afspraak
Zo: gesloten
Bel mij terug