Natuursteen Groningen

Natuursteen Groningen

Wilt u een monument laten maken voor uzelf of nabestaande? Bij Natuursteen Westerkwartier in Groningen maken we de meest prachtige monumenten voor u op maat. We kunnen u talloze voorbeelden laten zien gemaakt vanuit onze eigen creatieve geest, maar wellicht hebt u zelf een idee of zelfs al volledig een eigen ontwerp gemaakt. Wij maken het monument zoals u dat wilt en kunnen u gedeeltelijk of volledig van dienst zijn in het maken van een ontwerp.

accessoire motorfiets
raamdorpels

Natuursteen Groningen niet alleen voor monumenten

Voor het maken van monumenten wordt doorgaans natuursteen gebruikt, maar tegenwoordig vind je natuursteen terug in vele toepassingen. Zo kunt u een prachtige vensterbank van natuursteen laten maken, dorpsels, muurafdekkers een prachtige keuken- of tafelblad, of andere bouwgerelateerde zaken. Maar ook zijn er vele accessoires in natuursteen denkbaar. Wat dacht u van een mooie vaas, lantaarn of ornament van natuursteen? Wij als natuursteen specialist uit Groningen bieden eindeloze mogelijkheden. Hebt u een specifieke wens voor het laten bouwen van een natuursteen product? Laat het ons weten.

Lasergraveren van uw natuursteen product in Groningen


Naast het ontwerpen en maken van vele diverse natuursteen producten kunnen we deze voor u graveren. Dit geldt ook als u al een monument of ander product van natuursteen, glas, hout of kunststof hebt. Dankzij de CNC gestuurde lasertechniek kunnen we elk gewenst lettertype en gravure in de bovenste laag branden van uw product, monument of meubelstuk.

Meer weten? Bel ons gerust voor de mogelijkheden voor al uw vragen over natuursteen en/of lasergraveren. Natuursteen Westerkwartier te Groningen helpt u graag verder.

zandstralen
Brochure aanvragen
Brochure
aanvragen