Laat uw eigen ontwerp op
vakkundige wijze vervaardigden
tot een prachtig monument van
hoogwaardig natuursteen.

natuursteen monumenten

Grafstenen Zuidhorn

Bent u op zoek naar een specialist in grafstenen in Zuidhorn? Laat u eens informeren door Natuursteen Westerkwartier. Wij hebben jarenlange ervaring met het verwerken van natuursteen in onder andere grafstenen. Dankzij deze ervaring weten we precies hoe we van een grafsteen een persoonlijk monument voor uw dierbare maken.

Natuursteen Westerkwartier nabij Zuidhorn denkt graag met u mee

Het laten maken van grafstenen is een belangrijk onderdeel in het rouwproces. Wij helpen u dan ook graag. We luisteren naar uw wensen en vullen deze aan met ons advies. We snappen dat u wat anders aan u hoofd heeft, dus we helpen u graag bij het maken van lastige keuzes omtrent de grafsteen.

Natuursteen Westerkwartier in Zuidhorn produceert verschillende soorten grafstenen zoals enkele en dubbele grafstenen, kindermonumenten en urn stenen. U kunt een keuze maken uit onze collectie, maar we kunnen uiteraard ook grafstenen op maat maken. Heeft u zelf een ontwerp of idee? Dan werken we dit graag met u uit.

Vanuit onze werkplaats nabij Zuidhorn maken we grafstenen persoonlijk

Omdat natuursteen hard, UV-bestendig en stevig is, is dit materiaal zeer geschikt als grafsteen. Natuursteen is verkrijgbaar in verschillende soorten. Wij kunnen u deze laten zien en u adviseren over welke soort het beste past bij uw wensen.

Onze werkplaats nabij Zuidhorn beschikt over de nodige apparatuur om natuursteen te verwerken tot een prachtige grafsteen. Ook kunnen we letters en tekeningen graveren in de grafsteen door middel van CNC gestuurde lasertechniek. Zo kunnen we grafstenen uitermate personaliseren. Uiteraard kunt u zelf bepalen wat er op de grafsteen komt te staan.

Adres Rondweg 17
9861 GK Grootegast
0594 - 614 637
info@natuursteenwesterkwartier.nl
Openingstijden Ma t/m Vrij: 08.00-17.00uur
Za: alleen op afspraak
Zo: gesloten
Bel mij terug