Laat uw eigen ontwerp op
vakkundige wijze vervaardigden
tot een prachtig monument van
hoogwaardig natuursteen.

natuursteen monumenten

Grafstenen Surhuisterveen

Voor grafstenen met een geheel eigen karakter bent u aan het juist adres bij Natuursteen Westerkwartier nabij Surhuisterveen. Als specialist in natuursteen kunnen we elke type grafsteen maken. Dit doen we uiteraard samen met u. We vernemen graag wat uw wensen zijn en vullen deze aan met onze ideeën. U kunt dan ook een eigen ontwerp aanleveren vanuit waar wij verder werken. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Natuursteen Westerkwartier nabij Surhuisterveen.

Voor verschillende soorten grafstenen in Surhuisterveen

Omdat natuursteen erg sterk en duurzaam is, wordt het materiaal vaak gebruikt voor grafstenen. Natuursteen is naast sterk ook UV-bestendig en het materiaal blijft daarom in goede conditie in de buitenlucht. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het type natuursteen. Onze medewerkers informeren u graag over de verschillende soorten natuursteen die we kunnen gebruiken voor de grafsteen.

U kunt bij Natuursteen Westerkwartier nabij Surhuisterveen terecht voor verschillende soorten grafstenen. Zo maken wij enkele grafstenen, dubbele grafstenen, kindermonumenten en urn stenen. Wij kunnen ook grafstenen op maat maken zodat deze precies wordt zoals u wenst.


Natuursteen Westerkwartier nabij Surhuisterveen voor grafstenen met een eigen karakter

Natuursteen Westerkwartier nabij Surhuisterveen kan een grafsteen een echt eigen karakter geven met gravures. Wij beschikken namelijk over een lasermachine waarmee we nauwkeurig teksten en/of afbeeldingen in de steen kunnen graveren. Zo kunnen we de grafsteen voor u personaliseren.  Uiteraard bepaalt u zelf wat er op de grafsteen komt. U kunt ook zelf een ontwerp aandragen hiervoor. Ook kunt u de grafsteen personaliseren met accessoires als vazen, lantaarns of ornamenten. Ook deze koopt u bij Natuursteen Westerkwartier nabij Surhuisterveen.

Adres Rondweg 17
9861 GK Grootegast
0594 - 614 637
info@natuursteenwesterkwartier.nl
Openingstijden Ma t/m Vrij: 08.00-17.00uur
Za: alleen op afspraak
Zo: gesloten
Bel mij terug