Laat uw eigen ontwerp op
vakkundige wijze vervaardigden
tot een prachtig monument van
hoogwaardig natuursteen.

natuursteen monumenten

Grafstenen Roden

Voor mooie en gepersonaliseerde grafstenen in Roden bent u aan het juiste adres bij Natuursteen Westerkwartier. Natuursteen Westerkwartier is gespecialiseerd in natuursteen en dus ook grafstenen. We denken met u mee en geven graag advies. Zo creëren we samen met u een mooie grafsteen die uw dierbare eert.  

Natuursteen Westerkwartier nabij Roden maakt grafstenen op maat

Natuursteen wordt vaak gebruikt voor grafstenen, omdat het een sterk materiaal is en bestand tegen Uv-straling. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten natuursteen. Uiteraard kunnen we u informeren over deze soorten, zodat u de juiste keuze maakt.

Niet alleen natuursteen is verkrijgbaar in verschillende soorten, er zijn ook veel verschillende soorten grafstenen. Denk bijvoorbeeld aan enkele en dubbele grafstenen, kindermonumenten en urnstenen. Natuursteen Westerkwartier nabij Roden kan elke type grafsteen voor leveren, maar maakt ook grafstenen op maat. Zo kunt we de grafsteen een eigen unieke karakter geven.   

Voor gepersonaliseerde grafstenen in Roden

Om een grafsteen extra persoonlijk te maken kunt u tekeningen of teksten laten aanbrengen. Natuursteen Westerkwartier nabij Roden kan natuursteen met een speciale lasertechniek perfect graveren. Alles is mogelijk, dus u bent volledig vrij in uw keuze.

Ook  glas, rvs, hout en kunststof kan gegraveerd worden, mocht u iets extra's bij de grafplek willen plaatsen. Want ook accessoires maken een grafplek persoonlijk. Natuursteen Westerkwartier nabij Roden verkoopt dan ook mooie accessoires zoals vazen, lantaarns of ornamenten. We doen er alles aan om de grafsteen van uw dierbare naar uw wens te personaliseren. Zo maken we van de grafsteen een uniek en mooi monument.

Adres Rondweg 17
9861 GK Grootegast
0594 - 614 637
info@natuursteenwesterkwartier.nl
Openingstijden Ma t/m Vrij: 08.00-17.00uur
Za: alleen op afspraak
Zo: gesloten
Bel mij terug