Grafstenen Marum

Grafstenen Marum


Natuursteen is een zeer geschikt materiaal voor een grafmonument en als natuursteenspecialist zijn we dan ook gespecialiseerd in het maken van grafstenen. Wij creëren mooie, unieke en karakteristieke grafstenen die aansluiten op uw wensen en die van uw dierbare.

monument foto met gravure op maat
dubbel monumenten met accessoire

Voor grafstenen op maat gaat u naar Natuursteen Westerkwartier nabij Marum


Zoals gezegd is natuursteen het ideale materiaal om grafstenen mee te produceren. Natuursteen is sterk, duurzaam en bestand tegen UV-straling. Een grafsteen van kwalitatief natuursteen blijft jarenlang in goede conditie, wat natuurlijk erg gewenst is.

Natuursteen is verkrijgbaar in verschillende varianten en dat geldt dus ook voor onze grafstenen. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en type grafstenen. Zo produceert Natuursteen Westerkwartier nabij Marum enkele en dubbele grafstenen, kindermonumenten en urnstenen. Daarnaast produceren we grafstenen op maat om de grafsteen een geheel eigen karakter te geven. Uiteraard kunnen we ook werken op basis van een ontwerp dat de klant aanlevert. Zo maken we samen met de klant een passend monument.

Natuursteen Westerkwartier nabij Marum maakt grafstenen persoonlijk en uniek


Natuursteen Westerkwartier nabij Marum bewerkt natuursteen met hiervoor bestemde machines. Voor details gebruiken we een lasermachine. Hiermee kunnen we nauwkeurig teksten en tekeningen graveren die u heeft uitgekozen. Met gravures wordt een grafsteen een stuk persoonlijker, iets wat nabestaanden vaak wensen.

Ook accessoires op of om de grafsteen kunnen het monument helemaal eigen maken. Zo verkoopt Natuursteen Westerkwartier nabij Marum vazen, lantaarns, ornamenten en vele andere accessoires die u bij de grafsteen kunt plaatsen.

foto lantaarn witte achtergrond
Brochure aanvragen
Brochure
aanvragen