Grafstenen Leek

Grafstenen Leek


Natuursteen Westerkwartier nabij Leek is gespecialiseerd in grafstenen. Wij weten precies hoe we een grafsteen tot een mooi en persoonlijk monument maken voor uw dierbare. Dit doen we altijd samen met u. We vernemen graag wat u wensen en ideeën zijn. Heeft u zelf een ontwerp? Dan gaan we daar graag mee aan de slag. Bij Natuursteen Westerkwartier nabij Leek is alles mogelijk.

ruw monument met gravure
enkel monument met lasergravure

Een brede collectie aan grafstenen in Leek


Natuursteen wordt veel gebruikt voor grafstenen. Natuursteen is erg sterk van van goede kwaliteit. Het is UV-bestendig en blijft jaren in goede conditie. Natuurlijk verschilt dit wel per type natuursteen. Daarom informeren wij u graag over de verschillende soorten natuursteen die we kunnen gebruiken voor de grafsteen.

Natuursteen Westerkwartier nabij Leek produceert verschillende soorten grafstenen zoals enkele en dubbele grafstenen, kindermonumenten en urn stenen. U kunt een grafsteen kiezen uit onze collectie, maar wij maken ook grafstenen op maat.

Natuursteen Westerkwartier nabij Leek voor gepersonaliseerde grafstenen


Om grafstenen extra persoonlijk te maken beschikt Natuursteen Westerkwartier over een lasermachine waarmee teksten en tekeningen in natuursteen kunnen worden gegraveerd, maar ook in glas, rvs, hout en kunststof. Uiteraard kunt u zelf bepalen en ontwerpen wat er op de grafsteen komt.

Naast gravering kunnen we grafstenen of eigenlijk de begraafplaats personaliseren met accessoires. Zo verkoopt Natuursteen Westerkwartier nabij Leek ook accessoires zoals vazen, lantaarns of ornamenten. Met deze elementen kunt u de begraafplaats echt eigen maken en passend bij de overledene.

dubbel monumenten met accessoire
Brochure aanvragen
Brochure
aanvragen