Grafstenen Hoogkerk

Grafstenen Hoogkerk


Natuursteen Westerkwartier nabij Hoogkerk is als natuursteenspecialist zeer ervaren in het maken van grafstenen. Wij weten precies hoe we natuursteen kunnen verwerken tot een passende grafsteen. Het laten maken van een grafsteen is een belangrijk onderdeel in het rouwproces en wij begeleiden u dan ook zorgvuldig.

monument foto met gravure op maat
ruw monument met gravure

Natuursteen Westerkwartier nabij Hoogkerk voor grafstenen op maat

Voordat we aan de slag gaan vernemen we graag wat uw wensen zijn. We laten u een aantal opties zien en bespreken de mogelijkheden. Heeft u zelf een ontwerp gemaakt? Dan gaan we hier graag mee aan de slag. Bij Natuursteen Westerkwartier nabij Hoogkerk is alles mogelijk.

Natuursteen wordt vaak verwerkt tot grafsteen. Natuursteen is erg hard en sterk, en tevens UV-bestendig. Deze kenmerken zorgen ervoor dat een grafmonument van natuursteen jarenlang in goede conditie blijft. Natuursteen is verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Tevens kunnen wij natuursteen op verschillende manieren afwerken, waardoor het een eigen look krijgt. Uiteraard adviseren we u hierover.

Naast verschillende soorten natuursteen kunt u kiezen uit verschillende grafstenen. Binnen onze vaste collectie in Hoogkerk vindt u enkele en dubbele grafstenen, kindermonumenten en urn stenen. Wij kunnen echter ook grafstenen op maat maken. Grafstenen op maat krijgen een geheel eigen karakter.

Karakteristieke grafstenen bij Natuursteen Westerkwartier nabij Hoogkerk


Als specialist in grafstenen beschikt Natuursteen Westerkwartier nabij Hoogkerk over de nodige machines om natuursteen perfect te bewerken. Zo beschikken we over een moderne lasermachine waarmee we persoonlijke teksten of afbeeldingen kunnen graveren in natuursteen, glas, rvs, hout en kunststof. Ideaal als u de grafsteen wilt laten personaliseren. Uiteraard bepaald u wat er wordt gegraveerd en in principe is alles mogelijk.

diverse materialen fotogravure en hart
Brochure aanvragen
Brochure
aanvragen