Grafstenen Haren

Grafstenen Haren


Voor een ervaren specialist in grafstenen gaat u naar Natuursteen Westerkwartier nabij Haren. Als natuursteenspecialist weten wij precies hoe we natuursteen moeten verwerken tot een prachtige grafsteen.

monument foto met gravure op maat
ruw monument met gravure

Natuursteen Westerkwartier nabij Haren helpt u bij het uitzoeken van grafstenen


Op het moment dat u een grafmonument moet regelen zit u middenin het rouwproces. U heeft wel wat anders aan uw hoofd dan keuzes te maken over grafstenen. Daarom neemt Natuursteen Westerkwartier nabij Haren zoveel mogelijk uit handen. U vertelt ons wat uw wensen zijn, wat uw budget is en wij gaan voor u aan de slag. U heeft er geen omkijken naar en kunt zich dus richten op andere belangrijke dingen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo zijn er verschillende soorten natuursteen, verschillende kleuren en we kunnen met de afwerking het steen een eigen uiterlijk geven. Natuursteen Westerkwartier nabij Haren biedt een collectie van verschillende grafstenen, maar levert ook maatwerk. Wij maken op basis van uw wensen een selectie of een uniek ontwerp. Heeft u zelf een ontwerp? Dan werken we deze graag uit. Als u akkoord gaat, gaan we aan de slag.

Gepersonaliseerde grafstenen in Haren


Natuursteen wordt veel gebruikt voor grafstenen, omdat het materiaal sterk en hard is. Daarnaast is het bestand tegen UV-straling. Dit maakt natuursteen erg duurzaam. Grafstenen van natuursteen gaan dan ook jaren mee, wat natuurlijk gewenst is.

Omdat natuursteen erg hard is, is er speciale apparatuur nodig om het materiaal te verwerken. Onze werkplaats nabij Haren beschikt over deze machines, waaronder een lasermachine. Hiermee kunnen we teksten en afbeeldingen graveren in de grafsteen. Dit geeft de grafsteen een eigen karakter.

zandstralen
Brochure aanvragen
Brochure
aanvragen