Laat uw eigen ontwerp op
vakkundige wijze vervaardigden
tot een prachtig monument van
hoogwaardig natuursteen.

natuursteen monumenten

Grafstenen Haren

Voor een ervaren specialist in grafstenen gaat u naar Natuursteen Westerkwartier nabij Haren. Als natuursteenspecialist weten wij precies hoe we natuursteen moeten verwerken tot een prachtige grafsteen.  

Natuursteen Westerkwartier nabij Haren helpt u bij het uitzoeken van grafstenen

Op het moment dat u een grafmonument moet regelen zit u middenin het rouwproces. U heeft wel wat anders aan uw hoofd dan keuzes te maken over grafstenen. Daarom neemt Natuursteen Westerkwartier nabij Haren zoveel mogelijk uit handen. U vertelt ons wat uw wensen zijn, wat uw budget is en wij gaan voor u aan de slag. U heeft er geen omkijken naar en kunt zich dus richten op andere belangrijke dingen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo zijn er verschillende soorten natuursteen, verschillende kleuren en we kunnen met de afwerking het steen een eigen uiterlijk geven. Natuursteen Westerkwartier nabij Haren biedt een collectie van verschillende grafstenen, maar levert ook maatwerk. Wij maken op basis van uw wensen een selectie of een uniek ontwerp. Heeft u zelf een ontwerp? Dan werken we deze graag uit. Als u akkoord gaat, gaan we aan de slag.

Gepersonaliseerde grafstenen in Haren

Natuursteen wordt veel gebruikt voor grafstenen, omdat het materiaal sterk en hard is. Daarnaast is het bestand tegen UV-straling. Dit maakt natuursteen erg duurzaam. Grafstenen van natuursteen gaan dan ook jaren mee, wat natuurlijk gewenst is.

Omdat natuursteen erg hard is, is er speciale apparatuur nodig om het materiaal te verwerken. Onze werkplaats nabij Haren beschikt over deze machines, waaronder een lasermachine. Hiermee kunnen we teksten en afbeeldingen graveren in de grafsteen. Dit geeft de grafsteen een eigen karakter.

Adres Rondweg 17
9861 GK Grootegast
0594 - 614 637
info@natuursteenwesterkwartier.nl
Openingstijden Ma t/m Vrij: 08.00-17.00uur
Za: alleen op afspraak
Zo: gesloten
Bel mij terug