Laat uw eigen ontwerp op
vakkundige wijze vervaardigden
tot een prachtig monument van
hoogwaardig natuursteen.

natuursteen monumenten

Grafstenen Groningen

Voor een specialist in grafstenen in Groningen gaat u naar Natuursteen Westerkwartier. Het laten maken en plaatsen van grafstenen is een belangrijk onderdeel in het rouwproces. Wij begeleiden u dan ook zorgvuldig bij het verwezenlijken van een passende grafsteen. U denken met u mee en adviseren u graag. Zo zorgen we ervoor dat er een grafsteen wordt geplaatst die de overledene eer aan doet.

Voor verschillende soorten grafstenen in Groningen

Natuursteen is zeer geschikt voor grafstenen vanwege de hardheid en kwaliteit, en natuursteen is UV-bestendig. Natuursteen is verkrijgbaar in verschillende soorten. Ieder type steen heeft zijn eigen kenmerken waar we u graag over adviseren.

Naast het type steen kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen. Natuursteen Westerkwartier in Groningen produceert enkele en dubbele grafstenen, kindermonumenten en urn stenen. Wij bieden een vaste collectie aan standaard monumenten, maar leveren ook maatwerk. U kunt dus een eigen ontwerp aanleveren en zo een geheel eigen grafsteen laten maken. Wij informeren u graag over onze maatwerk mogelijkheden.

Natuursteen Westerkwartier uit Groningen maakt grafstenen persoonlijk

Natuursteen Westerkwartier is gespecialiseerd in het laseren van alle soorten lettertypes en gravures in natuursteen, maar ook in glas, rvs, hout en kunststof. Door middel van CNC gestuurde lasertechniek kunnen we grafstenen personaliseren. U kunt zelf aangeven wat u op de grafsteen geschreven of getekend wil hebben, hier bent u volledig vrij in.

Ook met accessoires kunnen we een grafsteen personaliseren. Natuursteen Westerkwartier uit Groningen levert naast grafstenen verschillende accessoires gemaakt van natuursteen en andere materialen. Denk hierbij een een vaas, lantaarn of ornament die de grafsteen extra persoonlijk maakt.

 

Adres Rondweg 17
9861 GK Grootegast
0594 - 614 637
info@natuursteenwesterkwartier.nl
Openingstijden Ma t/m Vrij: 08.00-17.00uur
Za: alleen op afspraak
Zo: gesloten
Bel mij terug