Laat uw eigen ontwerp op
vakkundige wijze vervaardigden
tot een prachtig monument van
hoogwaardig natuursteen.

natuursteen monumenten

Grafstenen Drachten

Natuursteen Westerkwartier nabij Drachten is zeer ervaren in het creëren van prachtige en persoonlijke grafstenen. We zorgen er graag samen met u voor dat de grafsteen een eervol monument wordt. Wij vernemen dan ook graag wat uw wensen en ideeën zijn.

Natuursteen Westerkwartier nabij Drachten voor grafstenen op maat

Grafstenen worden voornamelijk gemaakt van natuursteen, omdat natuursteen een sterk materiaal is. Het blijft jaren in goede conditie en is bestand tegen UV-straling. Aangezien een grafsteen weer en wind moet doorstaan is dit zeker gewenst.

Natuursteen is verkrijgbaar in verschillende soorten, evenals grafstenen. Zo verkopen wij  enkele en dubbele grafstenen, kindermonumenten en urnstenen. Natuursteen Westerkwartier nabij Roden produceert echter ook grafstenen op maat. Met maatwerk kunnen we grafstenen namelijk een uniek karakter geven. Iets dat nabestaanden toch wel graag willen. Heeft u bijvoorbeeld zelf een ontwerp voor een grafsteen of compleet monument? Dan gaan we hier graag mee aan de slag.

Wij maken van grafstenen eervolle monumenten in Drachten

Teksten en tekeningen kunnen grafstenen extra persoonlijk maken. Met een speciale lasertechniek kan Natuursteen Westerkwartier nabij Drachten natuursteen, maar ook glas, rvs, hout en kunststof  perfect graveren. Uiteraard bepaald u helemaal zelf wat er wordt gegraveerd en in overleg is alles mogelijk!

Naast gravures kan een grafsteen worden gepersonaliseerd met accessoires. Natuursteen Westerkwartier nabij Drachten verkoopt mooie accessoires zoals vazen, lantaarns of ornamenten die u op of bij de grafsteen kunt plaatsen. Zo wordt de grafsteen een uniek monument dat echt past bij uw dierbare. 

Adres Rondweg 17
9861 GK Grootegast
0594 - 614 637
info@natuursteenwesterkwartier.nl
Openingstijden Ma t/m Vrij: 08.00-17.00uur
Za: alleen op afspraak
Zo: gesloten
Bel mij terug