Grafstenen Buitenpost

Grafstenen Buitenpost


Bent u op zoek naar een specialist in grafstenen nabij Buitenpost? Natuursteen Westerkwartier zit jaren in het vak en weet precies hoe natuursteen moet worden verwerkt tot een passende grafsteen. U zoekt het type steen uit en wij zorgen er vervolgens voor dat er een grafsteen wordt opgeleverd die aansluit op uw wensen en die van uw dierbare.

monument foto met gravure op maat
dubbel monumenten met accessoire

Persoonlijke begeleiding in Buitenpost bij het kiezen van grafstenen


Als een dierbare is overleden heeft u natuurlijk wel wat anders aan uw hoofd dan het regelen van een grafsteen. Daarom neemt Natuursteen Westerkwartier nabij Buitenpost zoveel mogelijk uit handen. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij doen de rest.

Als specialist in natuursteen weten wij precies wat er mogelijk is. Er zijn bijvoorbeeld verschillende type natuursteen in verschillende kleuren, die we op verschillende wijzen kunnen bewerken. Uiteraard adviseren we u hierover. Natuursteen Westerkwartier nabij Buitenpost biedt een assortiment aan enkele en dubbele grafstenen, kindermonumenten en urn stenen. Naast onze vaste collectie kunt u ook kiezen voor een grafsteen op maat. Met maatwerk kunnen we grafstenen volledig personaliseren.

De grafstenen specialist nabij Buitenpost


Natuursteen is een zeer geschikt materiaal voor grafstenen vanwege de hardheid en kwaliteit. Daarnaast is natuursteen UV-bestendig. Natuursteen is verkrijgbaar in verschillende soorten met ieder hun eigen kenmerken. Uiteraard kunnen we u hierover adviseren.

Natuursteen Westerkwartier nabij Buitenpost beschikt over moderne apparatuur waarmee we het natuursteen nauwkeurig snijden en bewerken. Zo kunnen we de grafsteen voorzien van teksten en afbeeldingen. Dit doen we met een lasermachine die natuursteen, maar ook glas, rvs, hout en kunststof voorziet van gravures.

diverse materialen fotogravure en hart
Brochure aanvragen
Brochure
aanvragen