Laat uw eigen ontwerp op
vakkundige wijze vervaardigden
tot een prachtig monument van
hoogwaardig natuursteen.

natuursteen monumenten

Grafstenen Assen

Bent u opzoek naar een specialist in grafstenen die een persoonlijk grafmonument kan creëren in Assen? Laat u eens informeren door Natuursteen Westerkwartier.  Natuursteen Westerkwartier heeft jarenlange ervaring met het produceren en personaliseren van grafstenen. We zorgen er altijd voor dat de grafsteen voldoet aan uw wensen en past bij de overledene.

Voor verschillende soorten grafstenen in Assen

Voor het produceren van grafstenen wordt vaak natuursteen. Natuursteen is namelijk erg sterk, bestand tegen verschillende weersinvloeden en UV-straling. Dankzij de kwaliteit van natuursteen blijft een grafsteen jarenlang in goede conditie en dat is natuurlijk gewenst.

Natuursteen is verkrijgbaar in verschillende soorten. Hier informeren we u graag over. Ook grafstenen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Natuursteen Westerkwartier nabij Assen produceert enkele en dubbele grafstenen, kindermonumenten en urn stenen. U kunt een grafsteen uitkiezen uit onze collectie, maar u kunt ook een op maat laten maken. Heeft u zelf een idee voor een ontwerp? Dan horen we het graag!

Natuursteen Westerkwartier uit Assen maakt grafstenen persoonlijk

Om een grafsteen extra persoonlijk te maken kunnen we deze graveren met professionele lasertechniek. We kunnen teksten en tekeningen graveren in natuursteen, maar ook in glas, rvs, hout en kunststof. Wij kunnen samen met u kijken wat er wordt gegraveerd, maar u kunt ook zelf een ontwerp aanleveren. Alles is mogelijk!

Wilt u de grafsteen aankleden met accesoires? Natuursteen Westerkwartier nabij Assen verkoopt prachtige accessoires gemaakt van natuursteen en andere materialen.

Denk hierbij een een vaas, lantaarn of ornament die de grafsteen extra persoonlijk maakt.

Adres Rondweg 17
9861 GK Grootegast
0594 - 614 637
info@natuursteenwesterkwartier.nl
Openingstijden Ma t/m Vrij: 08.00-17.00uur
Za: alleen op afspraak
Zo: gesloten
Bel mij terug