Laat uw eigen ontwerp op
vakkundige wijze vervaardigden
tot een prachtig monument van
hoogwaardig natuursteen.

natuursteen monumenten

Grafsteen kopen Groningen

Het uitzoeken van een grafsteen kan een moeilijke opgave zijn. Vaak is er sprake van verdriet om het overlijden van een dierbare. Het kiezen van een grafmonument maakt het afscheid weer een stukje definitiever. Maar door u in de overledene te verplaatsen kunt u wellicht toch tot een keuze komen. Een grafsteen kopen Groningen doet u natuurlijk met zorg en aandacht, het grafmonument zal voor tien jaar of wellicht nog veel langer op het graf van uw dierbare worden geplaatst.

De verschillende mogelijkheden voor grafsteen kopen Groningen

U kunt bij het kopen van een grafsteen kiezen uit diverse mogelijkheden. Er zijn verschillende steensoorten beschikbaar in diverse kleuren. Vervolgens moet bepaald worden welke tekst er op de steen wordt geplaatst en in welk lettertype. U kunt ook kiezen voor het laten graveren van een afbeelding op de grafsteen, bij voorbeeld een foto van de overledene of een mooie tekening waar hij of zij erg van hield of die het leven van uw dierbare symboliseert. Een grafsteen kopen Groningen is soms een moeilijke opgave, waar wij u graag in bijstaan.

Meer informatie over grafmonumenten

Wilt u meer informatie over het kopen van een mooi grafmonument of wilt u langskomen om de diverse mogelijkheden te bekijken? U bent van harte welkom en wij doen ons best om u zo goed mogelijk te adviseren over alle mogelijkheden. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 0594 – 614 637. Daarnaast is het mogelijk om informatie te vragen via ons e-mailadres info@natuursteenwesterkwartier.nl. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en beantwoorden uw vragen zo goed en uitgebreid mogelijk.

Adres Rondweg 17
9861 GK Grootegast
0594 - 614 637
info@natuursteenwesterkwartier.nl
Openingstijden Ma t/m Vrij: 08.00-17.00uur
Za: alleen op afspraak
Zo: gesloten
Bel mij terug