Laat uw eigen ontwerp op
vakkundige wijze vervaardigden
tot een prachtig monument van
hoogwaardig natuursteen.

natuursteen monumenten

Grafmonument

Welkom bij Natuursteen Westerkwartier, voor al uw natuurmonumenten. Wij zijn gevestigd in het Groningse Grootegast en creëren natuursteen monumenten, waaronder ook grafmonumenten. Een monument is vaak erg belangrijk bij het verwerken van het overlijden van een dierbare en geeft de rustplaats van de overledene vaak een mooi plekje.

Mogelijkheden grafmonumenten

Bij Natuursteen Westerkwartier vinden we het belangrijk dat u de juiste begeleiding krijgt bij het uitzoeken en laten maken van het gewenste grafmonument. Monumenten zijn in verschillende stijlen en steensoorten te verkrijgen. Zo kunt u kiezen tussen een liggend of staand monument of een dubbel monument voor twee graven naast elkaar. Samen kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat uw gewenste monument met zorg wordt geleverd. Houdt u er wel rekening mee dat uw gewenste monument niet altijd geleverd kan worden. Er moet namelijk altijd rekening gehouden worden met de richtlijnen van een begraafplaats.

Neem contact op

Wilt u graag een grafmonument door Natuursteen Westerkwartier laten maken? Bij ons kunt u terecht voor kwaliteit en een goede service en zelfs de optie om een eigen ontwerp aan te leveren. Als u graag meer informatie wilt over ons bedrijf en alle opties voor een grafmonument, kunt u bellen naar 0594 - 614 637 of een e-mail sturen naar info@natuursteenwesterkwartier.nl. Natuursteen Westerkwartier is te vinden op het adres Rondweg 17 te Grootegast en is van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur geopend. Op zaterdagen kunt u alleen terecht met een afspraak.

 

Adres Rondweg 17
9861 GK Grootegast
0594 - 614 637
info@natuursteenwesterkwartier.nl
Openingstijden Ma t/m Vrij: 08.00-17.00uur
Za: alleen op afspraak
Zo: gesloten
Bel mij terug