Gravure Groningen

Gravure Groningen

Een grafmonument is iets persoonlijks. In tegenstelling tot tientallen jaren geleden toen veel grafmonumenten nog “standaard” waren kiezen steeds meer mensen voor een persoonlijke grafsteen. Soms uitgezocht door de overledene, maar in veel gevallen door de nabestaanden. U kunt er nu ook voor kiezen om een gravure Groningen in het grafmonument te laten plaatsen. De foto of afbeelding wordt door middel van lasertechniek op de steen geplaatst. Zo wordt een zeer persoonlijk monument gecreëerd.

zandstralen

Met een gravure Groningen krijgt een graf iets persoonlijks


Een gravure Groningen kan op ieder glad materiaal worden geplaatst. Een gravering van een afbeelding, een tekening of een foto, komt het beste tot zijn recht wanneer u kiest voor een donkere kleur steen. De medewerkers van Natuursteen Westerkwartier kunnen u desgewenst adviseren wanneer u overweegt een grafmonument met een gravure te laten maken. Zo komt de afbeelding het best tot zijn recht en krijgt het graf van uw dierbare een mooi monument dat lang zijn glans en stijl behoudt.

Kom langs en bekijk de vele mogelijkheden voor een grafmonument
Rust op u de taak een grafmonument uit te zoeken dan bent u van harte welkom om onze collectie te komen bekijken. Er is keuze uit vele tientallen modellen in diverse kleuren. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 0594 – 614 637. U kunt ook informatie vragen via e-mail over de diverse mogelijkheden voor het aanbrengen van een gravure op een grafmonument. Het e-mailadres is info@natuursteenwesterkwartier.nl. U krijgt dan zo snel mogelijk een reactie.

contact slider Natuursteen Westerkwartier
Brochure aanvragen
Brochure
aanvragen